Ghibli imurit


Fast High-filtration tekniset tiedot

Fast High-Filtration 9.0 pölynimuri
Hi-Filtration 9.0:ssa on 5-vaiheinen suodatus-järjestelmä ja valinnaiset standardit sekä H.E.P.A -suodattimet. Imurissa on poikkeukselli-sen hiljainen käyntiääni ja Hi-low -kytkimellä voidaan käyntiäänen tasoa pudottaa entises-tään. Imurissa on 1350W kestävä ja tehokas imumoottori. Erinomainen valinta kohteisiin, missä hiljainen käyntiääni ja korkea suodatus-kyky ovat merkitseviä. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: alumiininen teleskooppi-imu-putki, imuletku, parkettisuutin, rakosuutin, ka-lustesuutin ja pyöreä harjasuutin.

Hinta:


multipurpose 2.0

Multipurpose 2.0 vesi-imuri
Multipurpose 2.0 kestää halkeilematta ja vuo-tamatta kemiallisia aineita. Viisi pyörää varmis-tavat erinomaisen vakauden. Kompaktit mitta-suhteet ja tehokas moottori, sekä kuivaimuroin-ti mahdollisuus tekevät imurista käytännöllisen useisiin kohteisiin. Imuri on helppo puhdistaa ja tyhjentää. Koneen lisäksi paketissa tulee mu-kana: alumiininen teleskooppi-imuputki, imu-letku, parkettisuutin, märkä lattiasuutin, kalus-tesuutin ja pyöreä harjasuutin.

Hinta:


Fast Free Vac 2.5 reppuimuri
Free Vac 2.5 on valmistettu kestävästä rotaati-ovaletusta Polyeteeni -muovista. Tämä reppui-muri on kehitetty erityisesti hankalasti saavutet-tavien kohteiden puhdistukseen. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: alumiininen teleskoop-pi-imuputki, imuletku, parkettisuutin, rakosuu-tin, kalustesuutin ja pyöreä harjasuutin.

Hinta:


Fast Wide Vac 4.6 Mattoimuri 
Kaksimoottorinen mattoimuri 46 cm:n työle-veydellä. Wide Vac 4.6 on valmistettu ABS-muovista, joka tekee siitä erittäin kestävän. Varren voi säätää neljään eri asentoon, käyttä-jän pituuden mukaan. Imurissa on liikakuormi-tuksen ilmaiseva merkkivalo sekä harjan pysäytys kun käytetään käsin imurointi ominai-suutta. Venyvä imuletku mahdollistaa kalusteiden, nurkkien, jne. helpon imuroinnin. H.E.P.A suodatin ovat vakiovarusteena imurissa. Ko-neen lisäksi paketissa tulee mukana:rakosuutin ja kalustesuutin

Hinta:


Ghibli T 1 
Kevyt ja tehokas reppuimuri ABS -muovisäiliöllä. Kahden laajamittaisen suodattimen järjestelmä suodattaa tehokkaasti. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: alumiininen teleskooppi-imuputki, imuletku, parkettisuutin, rakosuutin, kalustesuutin ja pyöreä harjasuutin

Hinta:


Ghibli AS 2 
Ghibli AS 2 on sekoitus tehoa, ketteryyttä, voi-maa ja keveyttä, joka ammattimaisuudellaan haastaa jopa markkinoilla olevat luokkaa suu-remmat imurit. Valmistuksessa käytetty Polypro-pyleeni tekee siitä kestävän ja hiljaisen. 1100W moottorinteho riittää tyydyttämään keskisuurten 
ja pienien käyttökohteiden tarpeet. Koneesta löytyy pidikkeet imuputkelle ja liitäntäjohdolle. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: alumii-ninen teleskooppi-imuputki, imuletku 2.5m, parkettisuutin, rakosuutin, kalustesuutin ja pyöreä harjasuutin.

Imuri on saatavana myös valmiiksi H.E.P.A 
suodattimella (Mikros Deluxe).

Hinta:
GHAS2 kone, verkkovirtakäyttöinen
WMIKROSDL Wirbel Deluxe kone (HEPA), verkkovirtakäyttöinen
 

Ghibli AS 6 P Pölynimuri
Pieni, tehokas ja hiljainen. Säiliö on polypropyleeniä ja alusta kestävää ABS -muovia. Isot takapyörät mahdollistavat helpot kynnysten ylitykset ja tuovat vakautta. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: alumiininen teleskooppi-imuputki, imuletku, parkettisuutin, rakosuutin, kalustesuutin ja pyöreä harjasuutin.

Hinta:


Ghibli ASL 7 P 
Kompakti veden- ja pölyimuri, jossa on alhainen käyntiääni, korkea laatu ja käytännöllinen liikuteltavuus. Säiliö on polypropyleeniä ja alusta kestävää ABS -muovia. sot takapyörät mahdollistavat helpot kynnysten ylitykset ja tuovat vakautta. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: alumiininen teleskooppi-imuputki imuletku, yhdistelmä lattiasuutin, märkälattiasuutin, 
kalustesuutin ja pyöreä harjasuutin.

Hinta:


Ghibli AS 8 P Veden ja pölynimuri
Kompakti ja korkealuokkainen veden-ja pölynimuri. Säiliö on polypropyleeniä ja alusta kestävää ABS -muovia. Isot takapyörät mahdollistavat helpot kynnysten ylitykset ja tuovat vakautta. Säiliö on helppo tyhjentää. Moottorin suojana toimii suodatinkangas, jota käytetään mahdollisessa kuivaimuroinnissa. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: metallinen imuputki, 2 osainen PVC -imuputki, imuletku, märkä lattiasuutin, kuiva lattiasuutin, rakosuutin ja harjasuutin.

Hinta:


Ghibli AS 9 P Vesi-imuri
Imurissa on uudensukupolven tehokas moottori ja alhainen käyntiääni. Säiliö on polypropy-leeniä. Isot takapyörät mahdollistavat helpot kynnysten ylitykset ja tuovat vakautta. Koneen lisäksi paketissa tulee mukana: metallinen imuputki, 2 osainen PVC -imuputki, imuletku, märkä lattiasuutin, kuiva lattiasuutin, rakosuutin ja harjasuutin.

Hinta:


Ghibli AS 12 PCBN Vesi-imuri
Kahdella tehokkaalla imumoottorilla varustettu "teho" vesi-imuri. Suuri säiliöntilavuus ja al-hainen käyntiääni mahdollistavat pidemmän-kin ajan työskentelyn hiljaisuutta vaativilla alu-eilla. Imurissa on kippaava säiliön tyhjennys-mekanismi, joka nopeuttaa ja helpottaa säili-ön tyhjentämistä. Koneen lisäksi paketissa tu-lee mukana: metallinen imuputki, 2 osainen 
PVC -imuputki, imuletku, märkä lattiasuutin, 
kuiva lattiasuutin, rakosuutin ja harjasuutin.

Hinta:
GHAS12PCBN 
kone, verkkovirtakäyttöinen
GHAS12PCF 
kone, verkkovirtakäyttöinen poistopumpulla (320 W)


Lattiasuutin D272 yleissuutin
Kuivakäyttöön valmistettu yleissuutin jota voidaan käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. Jalkapainike laskee harjat kovalla lattialla käytettäessä. 32mm universaaliliitäntä. 
C2290458 30cm (L)


Parkettisuutin / lattiasuutin D300 kuiva 
Kuivakäyttöön valmistettu, helppokäyttöinen yleissuutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. 32mm universaaliliitäntä. 
C2290456 30cm (L)


Lattiasuutin D300 märkä 
Märkäkäyttöön valmistettu, helppokäyttöinen yleissuutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. 32mm universaaliliitäntä. 
C2290457 30cm (L)


Lattiasuutin RD294 kuiva 
Kuivakäyttöön valmistettu erikoissuutin jossa yksi ylimääräinen nivel. Voidaan käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. Jalkapainike laskee harjat kovalla lattialla käytettäessä. 32mm universaaliliitäntä. Takana tukipyörä. 
C22904512 30cm (L)


Lattiasuutin GR450 
Märkäkäyttöön valmistettu, leveä ja tehokas suutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. Universaaliliitäntä. 
C3290432 45cm (L), 38mm + harjat kuivakäyttöön
C5654 45cm (L), 50mm


Lattiasuutin D360 kuiva 
Kuivakäyttöön valmistettu, helppokäyttöinen yleissuutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. 38mm universaaliliitäntä. 
C3290443 36cm (L)


Lattiasuutin D360 märkä 
Märkäkäyttöön valmistettu, leveä ja tehokas 
suutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. 38mm universaaliliitäntä. 
C3290433 36cm (L)


Rakosuutin
Kapean pään ja rungon ansiosta rakosuuttimella pystyy puhdistamaan ahtaita paikkoja. 32mm universaaliliitäntä. 
C0200325 19x3x1,6cm (PxLxS)


Pyöreä harjasuutin
Helppokäyttöinen ja kätevä käsisuutin mm. vaikeasti päästävien paikkojen puhdistamiseen. 32mm universaaliliitäntä. 
C0200405N 8cm (L)


Kalustesuutin
Pieni ja vakaa suutin erilaisten kalusteiden ja tekstiilipintojen puhdistamiseen. Suuttimen toiselle laidalle on asennettu harjaava harjas, joka helpottaa mm. nukan ja karvojen irrotusta. 32mm universaaliliitäntä. 
C0200315 13cm (L)


Imuputki teleskooppi
Alumiininen, kestävä ja kevyt teleskooppi imuputki. Imuputkessa portainen säätö mahdollisuus. 32mm universaaliliitäntä. 
C0200018 66-99cm (P)


Imuletku metritavara musta
Yleisimuletku kestävästä muoviseoksesta.
01309 32mm 
01411 38mm


Kaksoissuutin
2 in 1. Laadukas ja innovatiivinen erikoissuutin jossa on kaksi suutinta yhdessä. Suuttimen kääntämällä saadaan käyttöön joko käsisuutin tai kalustesuutin. Sopii mm. tekstiilipintojen ja vaikeasti päästävien paikkojen puhdistamiseen. 32mm universaaliliitäntä.
5542 kalustesuutin 15cm (L), käsisuutin 7cm (L)


Ghibli / Wirbel patterisuutin
Varta vasten kehitetty patterin takaosan ja erilaisten ahtaiden välien puhdistamiseen. Liitetään rakosuuttimeen. 
01327 10cm (P)


Ghibli / Wirbel kalustesuutin 
Pieni ja vakaa suutin erilaisten kalusteiden ja tekstiilipintojen puhdistamiseen. Suuttimen molemmille laidoille on asennettu harjakset, jotka helpottaa mm. nukan ja karvojen irrotusta. 32mm universaaliliitäntä.
01431 15cm (L)


Ghibli / Wirbel rakosuutin
Kapean pään ja rungon ansiosta rakosuuttimella pystyy puhdistamaan ahtaita paikkoja. 38mm universaaliliitäntä. 
01432 24x6,5x2cm (PxLxS)


Ghibli / Wirbel lattiasuutin märkä 
Märkäkäyttöön valmistettu, helppokäyttöinen yleissuutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. 32mm universaaliliitäntä. 
01331 26cm (L)


Ghibli/Wirbel lattiasuutin kuiva 
Kuivakäyttöön valmistettu yleissuutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. 
01420 40cm (L), 40mm Wirbel -liitäntä
01420G 40cm (L), 40mm Universali -liitäntä


Ghibli/Wirbel lattiasuutin märkä
Märkäkäyttöön valmistettu, leveä ja suutin jota voidaan turvallisesti käyttää niin kovalla lattiapinnalla kuin matoilla. Kapean muotoilun ansiosta imusta saadaan erittäin tehokas. 
01421 40cm (L), 40mm Wirbel -liitäntä
01421G 40cm (L), 40mm Universaali -liitäntä


Imumoottorit
Imumottorit löytyvät yleisimpiin markkinoilla oleviin ammatti-imureihin. Tiedustele lisää varaosista.


Pölypussit
Imureiden pölypusseja. 
CIPPCOMP Fast Hi-fil 6, 10kpl/pkt
CIPPCOMP Fast Hi-fil 9, 10kpl/pkt
CIPPCOMP Fast Steady extra, 10kpl/pkt
CIPP19 Fast Multipurpose, 10kpl/pkt
FASTPPFREE2 Fast Free 2, 10kpl/pkt
CIPP06 Fast Wide Vac, 10kpl/pkt
8055 Ghibli AS 2, 10kpl/pkt
8056 Ghibli AS 6, 5kpl/pkt
8057 Ghibli T1, 10kpl/pkt
8050 Wirbel 815, 10kpl/pkt
8350 Wirbel Synthos 21 kankainen pölypussi 55L, 5/pkt 
8040 Aramis pikkukalle, 10kpl/pkt
8045 Electrolux Panther UZ920, 8kpl/pkt
8046 Nilfisk Terrier UZ934, 5kpl/pkt
8047 Numatic Henry, 10kpl/pkt
8048 Wetroc Bantam 9, 10kpl/pkt


Suodattimet
Eri imureiden suodattimia.
C7401660 Fast Hi-Fil 6 imuilmansuodatin pyöreä
CE7700120 Fast Hi-Fil 6 poistoilmansuodatin kasetti
CE7700121 Fast Hi-Fil 6 HEPA-poistoilmansuodatin kasetti 
C7001680 Fast Hi-Fil 9 imuilmansuodatin (pyöreä)
C7401681 Fast Hi-Fil 9 HEPA-imuilmansuodatin (pyöreä)
CE7700120 Fast Hi-Fil 9 poistoilmansuodatin kasetti
CE7700121 Fast Hi-Fil 9 HEPA-poistoilmansuodatin kasetti
C0400600 Fast Steady Extra moottorinsuodatin 
C2501682 Fast Steady Extra suodatinkangas 
C2501040 Fast Steady Extra suodatinkankaan kehikko
C3501690 Fast Multipurpose suodatinkangas
C3707140 Fast Multipurpose suodatinkankaan kehikko
C6001050 Fast Free 2 imuilmansuodatin
C0400540 Fast Wide Vac 4.6 poistoilmansuodatin
WMK-016 Ghibli AS 2 suodatin
WMK-041 Ghibli AS 2 HEPA-suodatin
GH2512750 Ghibli AS 6 suodatin
GH2512755 Ghibli AS 6 HEPA-suodatin
W2512749 Ghibli T1 kasettisuodatin
W2512751 Ghibli T1 suodatin
20368 Wirbel 815 suodatinkangas
20370 Wirbel 815 suodatinkankaan kehikko 
80451 Electrolux Panther UZ920 moottorinsuodatin musta
80452 Electrolux Panther UZ920 iso pehmeä suodatin musta
80453 Electrolux Panther UZ920 mikrosuodatin valkoinen
80454 Electrolux Panther UZ920 HEPA-suodatin 
NIL1406880-50 Nilfisk Terrier 934 imuilmansuodatin paperi lakostettu
NIL1406879-50 Nilfisk Terrier 934 poistoilmansuodatin paketti, 5kplTietoa yrityksestä

Kenttämaan siivoustarvike on siivouskoneiden, -välineiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka on perustettu vuonna 2012.  Tuotemerkkimme ovat tunnettuja ja laadukkaita. Haluamme, että asiakkaamme saavat tuotteensa luotettavasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä teille sopivimmat tuotteet.
Puh: 0400 610 773
E-mail juha@kesita.fi