Ghibli painehuuhtelukoneet


Ghibli M 7 P painehuuhtelukone
Todellinen tehopakkaus pienten painehuuhtelukoneiden luokkaan. Tehokkaalla 1300W imumoottorilla varusteltu kone takaa hyvän imutehon, jolloin tekstiilin kuivumisaika jää lyhyeksi. Soveltuu kaikentyyppisille tekstiilipinnoille. Kone on varustettu irrotettavalla 7 litran pesunestesäiliöllä, tehokkaalla pumpulla ja 11 litran likavesisäiliöllä. Koneen helppo puhdistettavuus tuo mukavuutta sen käyttöön. Mattoja käsisuutin ovat koneen vakiovarusteita. 

GHM7P kone, verkkovirtakäyttöinen
GH6010692 mattosuutin
GH2511530 käsisuutin


Santoemma Sabrina painehuuhtelukone
Kone on pieni kokoinen ja helppo kuljettaa. Kestävästä polyeteenistä valmistettu säiliö on pitkäikäinen. Vahvat renkaat, ylikuormitukselta ja ruostumiselta suojattu moottori, pitkä ikäinen pumppu ja kestävät komponentit takaavat koneelle pitkän iän. Samalla koneella, vaihtamatta suutinta, voi työskennellä niin matolla kuin myös kovalla lattialla imujalan vivun asen-toa vaihtamalla. Hyvä ja ergonominen kahvan asento helpottaa käyttöä. Kahva mahdollistaa välineen helpon noston, ilman suurta voimankäyttöä. S-muotoinen imuvarsi mahdollistaa helpon puhdistamisen mm. pöytien ja tuolien alta sekä ainutlaatuinen imupää nopeuttaa kuivumisaikaa. Suuttimet ovat helposti vaihdet-tavissa ja puhdistettavissa ilman työkaluja. Alumiinista valettu imupää sekä mahdollisimman rikkoutumattomiksi suunnitellut sumutinventtiilit takaavat imupäälle pitkän iän. Paketin mukana tulevat varusteet: mattosuutinvarustus.

SABRINA kone, verkkovirtakäyttöinen
NS2702SM mattosuutinvarustus
NS10PNM käsisuutin


Tietoa yrityksestä

Kenttämaan siivoustarvike on siivouskoneiden, -välineiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka on perustettu vuonna 2012.  Tuotemerkkimme ovat tunnettuja ja laadukkaita. Haluamme, että asiakkaamme saavat tuotteensa luotettavasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä teille sopivimmat tuotteet.
Puh: 0400 610 773
E-mail juha@kesita.fi