Ghibli ja IPC Gansow yhdistelmäkoneet
Siivouskoneet myös leasing sopimuksella! 

IPC Gansow T15 yhdistelmäkone
Erittäin kätevä ja ketterä kone pienien ja han-kalien alueiden pesuun. Kone pesee ja kuivaa molempiin päin liikuttaessa. Peseminen pöytien ja tuolien alta onnistuu helposti, koska kone on hyvin matala. Pienestä koostaan huolimatta kapasiteettia löytyy 1350m2/h. Koneen pesutarkkuudessa, harjapaineessa ja imussa on hyvät säätömahdollisuudet. Konetta on helppo kuljettaa pienen kokonsa ansiosta. Likavesitankki on vaivatonta puhdistaa ja tyhjentää sekä harjat ja imukumit on puhdistaa. Sopii myös matoille.

Hinta: winner 38

Ghibli Winner yhdistelmäkone
24V akku ja sisään rakennettu laturi tekee Winneryhdistelmäkoneesta entistä monipuolisemman ja hallittavan.Intuitiiviset säätimet, ergonomisesti sijoitettu, säädettävä kahva. Konetta on helppo käsitellä ja sillä päästään puhdistamaan myös ahtaissa paikoissa. Kelluva harjapää myötäilee epätasaisilla ja kaltevilla pinnoilla. Irroitettava likavesisäilö voidaan tyhjentää ja puhdistaa käytännöllisesti. Ohjauspaneeli on selkeä, harjojen ja laikkojen vaihto sujuu napin painalluksella. Pienen kokonsa ja eteenpäin taittuvan kahvan ansiosta, koneen kuljettaminen kohteesta toiseen on helppoa. Täydellinen kone pienille ja keskisuurille pinta-aloille sekä tilanteeseen, jossa konetta tarvitsee kuljettaa kohteesta toiseen


Hinta:

 

IPC Gansow JET 40 B 50 yhdistelmäkone
CWS (Constant Weight System) Tehokas ja tasainen pesutulos jatkuvan harjapaineen tuloksena. Automaattinen harjojen kiinnitys/nosto- ja vapautusjärjestelmä. Pääharjan ja suodatti-men vaihto voidaan suorittaa ilman työkaluja. AFS (Anti Foam System). Vaahdonesto järjestelmä suojaa moottoria vaahdolta täydellisesti. Äänentiivistys järjestelmä takaa hiljaisen käyttö-äänen. Imukumit voidaan vaihtaa nopeasti ilman työkaluja. Imukumi voidaan käyttää kaikilta neljältä puolelta ennen uusimista. Kuivaa erinomaisesti seinän vierestä ja käännöksissä. Tankki on helposti kaadettavissa takakenoon, jolloin likavesisäiliö voidaan puhdistaa helpos-ti. SLS (Self Levelling System) Automaattinen Tasaus Järjestelmä takaa tasaisen pesutulok-sen, vaikka pestävässä pinnassa olisi suurempiakin korkeuseroja

Hinta: 

IPC Gansow Mikro JET ECO 40 yhdistelmäkone
2 in 1-uutuuskone (Ecocost Cleaning Solution). ”EcoJet” kuluttaa 80% vähemmän vettä, 90 vähemmän kemikaaleja ja sillä on 15% alhai-sempi virrankulutus verrattuna perinteiseen yh-distelmäkoneeseen. Millintarkka annosteluau-tomatiikka, mikrokuitulaikat ja alhaisempi laikkapaine yhdessä ison kierrosnopeuden kanssa saavat aikaan silmiä hivelevän lopputuloksen. Kaksi eri nopeus- ja laikkapainealuetta, 600rpm mikrokuitumenetelmälle ja 200rpm har-jalle tai laikalle. Perinteisenä yhdistelmäkonee-na kone toimii napinpainalluksella ja vetoalus-tan tai harjan vaihdolla (ilman työkaluja).

Hinta: 

Gansow 26 yhdistelmäkone
Huollon helppous, puhdistettavuus, käytön helppous ja kestävyys ovat tämän Saksan markkinajohtajan suunnittelun periaatteet. Automaattinen vedenpysäytysjärjestelmä pysäyttää veden tulon ja harjan pyörinnän kun kone pysähtyy. Uniikki, jopa 270 astetta kääntyvä imukumi takaa optimaalisen kuivaustehon koneella kääntyessä. Elektroninen likavesisäiliön pintavahti sammuttaa koneen veden tai vaahdon noustessa liian korkealle. Säiliöt ovat kokonaan esillä heti kannen alla. Tehokkaat erilliset harjamoottorit takaavat tehokkaan harjaustehon. Patentoitu vedenohjaus harjoihin takaa optimaalisen puhdistustuloksen. Säiliöiden kaatomekanismin ansiosta, säiliöt puhdistetaan ja tyhjennetään helposti. 

Hinta: Eco S1

Ghibli 45 M 45 yhdistelmäkone
45 M 45 yhdistelmäkoneelle on ominaista e-rinomainen ajettavuus ja turvallinen käyttö kaikissa työolosuhteissa. Se on ergonomisesti suunniteltu, vankka, tehokas ja luotettava. Koneessa on säädettävä työntökahva sekä yk-sinkertainen ja intuitiivinen ohjauspaneeli. Käytön jälkeinenhuolto, kuten säiliöiden ja suo-dattimien sekä imujalan puhdistus on helposti tehtävissä. Sisäinen varaaja sisältyy varustukseen 

45 M 55 yhdistelmäkoneelle on ominaista erinomainen ajettavuus ja turvallinen käyttö kaikissa työolosuhteissa. Se on ergonomisesti suunniteltu, vankka, tehokas ja luotettava. Koneessa on säädettävä työntökahva sekä yk-sinkertainen ja intuitiivinen ohjauspaneeli. Käytön jälkeinen huolto, kuten säiliöiden ja suodattimien sekä imujalan puhdistus on helposti tehtävissä. Sisäinen varaaja sisältyy varustukseen

Hinta:
45 M 55 (harjavetoinen)
45 D 55 (vetomoottori) Explorer

Ghibli Explorer 80 S 70 yhdistelmäkone
Explorer on uusi käsite yhdistelmäkonevalikoimassamme. Koneen matala painopiste on vakaa, tehokas, turvallinen ja hauska käyttää. Työleveys 700 mm ja vain 66 dB äänitaso tekevät siitä ihanteellisen käytettäväksi esim. supermarketeissa, ostoskeskuksissa, varastoissa, kuntosaleilla ja sairaaloissa. Explorer on tukeva kone, jossa teräsrunko, helppo ylläpito, magneettiventtiili, integroitu laturi, pesunestepumppu ja -tyhjennysventtiili. Kone on varustettu Contaresa (pat.)ajotietokoneella, joka rekisteröi kaikki tiedot työsuoritteesta, pinta-alasta, veden ja pesuaineen kulutuksesta ym., Yksinkertainen käyttöjärjestelmä ja intuitiivinen ohjauspaneeli ovat myös vakiovarusteita.

Hinta: Ghibli S5

Ghibli 150 S 85 yhdistelmäkone
Ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tekevät Ghibli S5 yhdistelmäkoneesta luotettavan kaikessa lattianpesutyössä. Ketterä, täysin paikallaan ympäri pyörähtävää kone liikkuu sulavasti ahtaissakin paikoissa. Automaattinen ajonopeuden aleneminen kaarteissa, imujalan paine, ja laajat imujalan liikeradat takaava täydellisen kuivaustuloksen. Suuri säiliöiden avautumiskulma helpottaa päivittäistä huoltoa ja ylläpitoa. Intuitiivinen ohjauspaneeli, josta voi seurata toimintoja ja diagnostiikkaa, sekä ladata samalla vaikka matkapuhelimen.

Hinta: 

Tietoa yrityksestä

Kenttämaan siivoustarvike on siivouskoneiden, -välineiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka on perustettu vuonna 2012.  Tuotemerkkimme ovat tunnettuja ja laadukkaita. Haluamme, että asiakkaamme saavat tuotteensa luotettavasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä teille sopivimmat tuotteet.
Puh: 0400 610 773
E-mail juha@kesita.fi