Hako lakaisukoneet 

Hako Profi Flipper                Lataa esite
Työnnettävän lakaisulaitteen lakaisuteho on vertaansa vailla, ja sen pinta-alateho on jopa 2,300 m2 /tunnissa. Pienemmille alueille tarkoitettu Hako-Flipper on varustettu kestävällä synteettisestä materiaalista valmistetulla roskasäiliöllä, iskunkestävällä teräsrungolla ja tukevalla alumiinikotelolla. Ergonomisen muotoilun ja ajokahvan yksinkertaisen kiinnitysmekanismin ansiosta kaikille käyttäjille löytyy sopiva ajokahvan korkeus


Hinta:

 

Hako Hamster 500 E                Lataa esite
Maineikkaan Hako Hamster -tuoteperheen tehokas uutuus soveltuu pölyvapaaseen lakaisuun sekä koville, että tekstiilipinnoille teollisuudesta hotelliin. Koneessa on luja yksiosainen LD polyetyleenistä valettu korroosiovapaa ja ympäristömyönteinen runko. Ajokahvan korkeus voidaan säätää käyttäjän ergonomisen ajoasennon tai käyttö- ja säilystilan mukaan. Laite on helppokäyttöinen yksinäppäintoiminnon ansiosta ja päivittäisen käytön jälkeinen puhdistus ja huolto vaivatonta.


Hinta:

 

Hako Hamster 650 E/V                Lataa esite
Tehokas tukevalla teräsrungolla varustettu lakaisukone ulko- ja sisäkäyttöön. Kone soveltuu myös kokolattiamattojen tehokkaaseen ”imuroimiseen” ja on varustettu ylimääräisellä nukkasuodattimella mattokäyttöä varten. Yliheittävän toimintaperiaatten takia roskasäiliön tilavuus saadaan hyödynnettyä maksimaalisesti. Kääntyvä säädettävä ohjauskahva mahdollistaa roskasäiliön helpon tyhjennyksen ja isompien kappaleiden laittamisen suoraan roska-säiliöön. Suuripinta-alaisessa suodattimessa on tehokas mekaaninen tärytyslaite. Suodattimen irrotus ja puhdistaminen tapahtuu yläkautta ”puhtaalta puolelta”. Akkukäyttöisessä mallissa on kiinteä automaattilaturi ja akun-varaustilan seuranta..Hinta:

 

Hako Hamster 800 E/V                Lataa esite
Tehokas tukevalla teräsrungolla varustettu lakaisukone ulko- ja sisäkäyttöön.

2 x 25 litran roskasäiliöt ja 70 Ah / 24 V akut mahdollistavat suurempien pinta-alojen keskeytyksettömän lakaisun niin sisällä kuin ulkona.

Kääntyvä säädettävä ohjauskahva mahdollistaa roskasäiliöiden helpon tyhjennyksen ja isompien kappaleiden laittamisen suoraan roskasäiliöön. Isompien roskien lakaisemiseksi voidaan harjakotelon etuläppä avata ohjauskahvan käyttövivusta. Ohjauskahvassa on myös vipu käsijarrun aktivoimiseksi. Suuripinta-alaisessa suodattimessa on tehokas mekaaninen tärytyslaite. Suodattimen irrotus ja puhdistaminen tapahtuu yläkautta ”puhtaalta puolelta”. Akkukäyttöisessä mallissa on kiinteä automaattilaturi ja akunvaraustilan seuranta

Hinta: 

Hako Jonas 900 E/V                Lataa esite
Hako-Jonas 900 E ja Hako-Jonas 900 V ovat ajettavien lakaisukoneiden sarjan pienimmät laitteet. Vetävän etupyörän ansiosta todella helposti kääntyvänä tätä lakaisukonetta on miellyttävä ajaa myös kapeilla käytävillä. Nykyaikaisen, ergonomisen työtilan ansiosta laitteen ajaminen ei ole rasittavaa. Täydellinen lakaisutulos varmistetaan tehokkaan imurin lisäksi suurella, uudentyyppisellä pääharjalla. Korkea laatu ja jämäkkä muotoilu tekevät siitä ammattilaisen työkalun sekä sisä- että ulkotiloihin

Hinta: 

Hako Jonas 980 E/V               Lataa esite
Hako-Jonas 980 sarjan koneet muokkautuvat käyttötarpeesi mukaan. Valitse haluamasi ominaisuudet kuten: huomiovilkut, LPGkäyttö, hydraulinen korkeatyhjennys, imuri E -sarjaan, kuljettajan turvakaari jne. Voit tilata juuri tarpeisiisi sopivan laitteen ja nauttia sekä käyttömukavuudesta että jämäkästä rakenteesta. Lisävarusteena saatava sivuharjayksikkö myötäilee optimaalisesti puhdistettavien pintojen muotoja. Hakon R2S-suodattimen ravistusjärjestelmä takaa pitkän tyhjennysvälin ja > 99 % pölynsuodatuksen.

Hinta:


Hako Jonas EH/VH                Lataa esite
Hako-Jonas 980 sarjan koneet muokkautuvat käyttötarpeesi mukaan. Valitse haluamasi ominaisuudet kuten: huomiovilkut, LPGkäyttö, hydraulinen korkeatyhjennys, imuri E -sarjaan, kuljettajan turvakaari jne. Voit tilata juuri tarpeisiisi sopivan laitteen ja nauttia sekä käyttömukavuudesta että jämäkästä rakenteesta. Lisävarusteena saatava sivuharjayksikkö myötäilee optimaalisesti puhdistettavien pintojen muotoja. Hakon R2S-suodattimen ravistusjärjestelmä takaa pitkän tyhjennysvälin ja > 99 % pölynsuodatuksen

Hinta:


Hako Jonas 1200 E/V/D                Lataa esite
Hako Jonas 1200 on täydellinen kone tehokkaaseen ja taloudelliseen koneelliseen lakaisuun. Soveltuu hyvin parkkihalleihin, varastoihin, tuotantotiloihin ja ulkoalueille. Hako Jonas 1200 on saatavana bensiini-, nestekaasu- (LPG), diesel- ja akkukäyttöisenä. Pitkät ajoajat (5h akuilla, 10h polttomoottorilla) mahdollistavat koneen moninpuolisen käytön sisä- ja ulkoalueilla. Koneeseen saatavana runsaasti lisävarusteita kuten: turvakaari, vasen sivuharja, turvavilkku jne.

Hinta:


Hako Jonas 1900                Lataa esite
Täysin hydraulinen Hako Jonas 1900 on ratkaisu suurille alueille ja vaikeisiin olosuhteisiin. Täysin hydraulinen kone soveltuu isoihin varastoihin, parkkihal-leihin ja tuotantolaitoiksiin. 16% nousukyky mahdollistaa koneen käytön vaikeissa olosuhteissa. Epäilemättä kyse on Hakon tehokkaammasta laikaisukoneesta kautta aikojen. Koneeseen saatavana runsaasti lisäva-rusteita kuten: lämmitetty ohjaamo, turvakaari, vasen sivuharja, turvavilkku jne.

Hinta:


Tietoa yrityksestä

Kenttämaan siivoustarvike on siivouskoneiden, -välineiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka on perustettu vuonna 2012.  Tuotemerkkimme ovat tunnettuja ja laadukkaita. Haluamme, että asiakkaamme saavat tuotteensa luotettavasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä teille sopivimmat tuotteet.
Puh: 0400 610 773
E-mail juha@kesita.fi