Hako yhdistelmäkoneet 

Hakomatic E10/B10                Lataa esite
Hakomatic E/B10 on kompakti, erittäin kätevä yhdistelmäkone pienten tilojen puhdistukseen. Voit valita koneen tarpeittesi mukaan joko akku- tai verkkovirtakäyttöisenä. Ulkoneva harjakotelo mahdollistaa pesun myös läheltä seinää ja näin vähennetään viimeistelyn tarvetta. Kahdet sylinteriharjat takaavat puhtaan lopputuloksen myös epätasaisilla pinnoilla ja saumakohdissa. Irrotettavat säiliöt on helppo tyhjentää ja täyttää. Taittuva ajokahva vähentää varastointitilan tarvetta ja helpottaa koneen kuljetusta. Ainutlaatuinen ja käyttäjäystävällinen akun nopea vaihto ilman työkaluja. Taittuvan kahvan ja irrotettavan, pyörillä varustetun akkupaketin ansiosta kevyt ja helppo liikutella. Ajoaika noin 30 min per akkupaketti.


Hinta:

 

Hakomatic B 12                Lataa esite
Hakomatic B12 on pieni, kätevä ja tehokas akkukäyttöinen yhdistelmäkone. Sopii erinomaisesti pieniin- ja keskikokoisiin kohteisiin.Taittuva ja helposti säädettävä ajokahva mahdollistaa ergonimisen ajoasennon ja helpon koneen kuljetuksen. Sisäänrakennettu varaaja ja huoltovapaat akut. Likavesisäiliö on irrotettava, jolloin se on helppo tyhjentää ja puhdistaa.


Hinta:

 

Hakomatic B 30 /CL                Lataa esite
Hakomatic B30 edustaa yhdistelmäkoneiden uusinta sukupolvea.Ketterä, akkukäyttöinen yhdistelmäkone kaikkien kovien lattiapintojen perus- ja ylläpitosiivoukseen. Konetta on saatavana sekä harjavetoisena, että pyörävetoisena. Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa koneen käytön erilaisissa käyttökohteissa. Harjakotelon sijainti ja mataluus mahdollistavat koneen käytön seinien lähellä ja esim. hyllyjen alla. Täysin uudistuneen kaarevan imusuuttimen ansiosta imutulos on huippuluokkaa myös ongelmallisilla lattiapinnoilla. Imusuuttimen kumit ovat helposti irrotettavissa.Hinta:

 

Hakomatic B 45 /CL                Lataa esite
Hakomatic B45 edustaa yhdistelmäkoneiden uusinta sukupolvea. Ketterä, akkukäyttöinen yhdistelmäkone kaikkien kovien lattiapintojen perus- ja ylläpitosiivoukseen. Konetta on saatavana sekä harjavetoisena, että pyörävetoisena. Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa koneen käytön erilaisissa käyttökohteissa. Harjakotelon sijainti ja mataluus mahdollistavat koneen käytön seinien lähellä ja esim. hyllyjen alla. Täysin uudistuneen kaarevan imusuuttimen ansiosta imutulos on huippuluokkaa myös ongelmallisilla lattiapinnoilla. Imusuuttimen kumit ovat helposti irrotettavissa. Koneesta on saatavana myös Hospital – versio

Hinta: 

Hakomatic B 70 CLH                Lataa esite
Täydellinen yhdistelmäkone lattioiden taloudelliseen puhtaanapitoon keskisuurille ja suurille alueille. Hyvä näkyvyys, helppo käsiteltävyys, helppokäyttöisyys ja laaja lisävarustevalikoima lisäävät tuottavuutta ja ergonomiaa. Sylinteriharjaversiossa ( B70CLC ) on myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Saatavana myös hospital – versiona ( B70CLH )..

Hinta: 

Hakomatic B 70 C-CL                Lataa esite
Täydellinen yhdistelmäkone lattioiden taloudelliseen puhtaanapitoon keskisuurille ja suurille alueille. Hyvä näkyvyys, helppo käsiteltävyys, helppokäyttöisyys ja laaja lisävarustevalikoima lisäävät tuottavuutta ja ergonomiaa. Sylinteriharjaversiossa ( B70CLC ) on myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Saatavana myös hospital – versiona ( B70CLH ).

Hinta:


Hakomatic B 100 RD                Lataa esite
Ketterä ja tehokas kone vaativiinkin olosuhteisiin. Pienistä ulkomitoista huolimatta ominaisuudet ovat suuria. Yli 100 litran vesisäiliö mahdollistaa pitkän katkottoman työskentelyn. Suuret akut, jolloin päästään tarvittaessa pitkiin päivittäisiin ajoaikoihin. Kallistettava likavesisäiliö helpottaa koneen päivittäistä puhdistusta. Sylinteriharjaversiossa lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Koneen kapeus mahdollistaa läpiajon lähes kaikista oviaukoista, sekä kauppojen kassalinjastoista

Hinta:


Hakomatic B 650 RD                Lataa esite
Nauti yhdistelmäkoneen tehosta istuen. Hakomatic B650/750R ajettavien yhdistelmäkoneiden lautas- tai sylinteriharjat sopivat kovien lattioiden taloudelliseen puhdistukseen. Sylinteriharjaversiossa myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Koneiden pinta-alateho on suuri vaativissakin olosuhteissa. Ergonominen työtila antaa käyttäjälle erinomaisen näkyvyyden puhdistettaville pinnoille. Laitteet ovat myös ketterämpiä käsitellä kuin työnnettävät koneet, sillä niiden kääntösäde käytävällä on vain 169 cm yli 90 kääntyvän etupyörän ja erikoisrakenteisen imusuulakkeen ansiosta.

Hinta:


Hakomatic B 750 RD                Lataa esite
Nauti yhdistelmäkoneen tehosta istuen. Hakomatic B650/750R ajettavien yhdistelmäkoneiden lautas- tai sylinteriharjat sopivat kovien lattioiden taloudelliseen puhdistukseen. Sylinteriharjaversiossa myös lakaisutoiminto, jolloin esilakaisua ei tarvitse suorittaa erikseen. Koneiden pinta-alateho on suuri vaativissakin olosuhteissa. Ergonominen työtila antaa käyttäjälle erinomaisen näkyvyyden puhdistettaville pinnoille. Laitteet ovat myös ketterämpiä käsitellä kuin työnnettävät koneet, sillä niiden kääntösäde käytävällä on vain 169 cm yli 90 kääntyvän etupyörän ja erikoisrakenteisen imusuulakkeen ansiosta.

Hinta:


Hakomatic B 910                Lataa esite
Hakomatic B 910 takaa tehokkaan perus- ja ylläpitopuhdistukseen. Harjan painetta voidaan säätää jopa 60 kiloon jalkapolkimen avulla. Lisävarusteena saatava lakaisuyksikkö kerää irtoroskat pesuharjojen edessä olevalta kuivalta alueelta, mikä tuo jopa 40 %:n kustannussäästöt poistamalla erillisen lakaisukoneen käyttötarpeen. Hako Control System:llä ohjelmoimme koneen toiminnot toiveittesi mukaiseksi. Istuimen keskeinen sijainti varmistaa hyvän näkyvyyden puhdistettaville pinnoille.

Hinta:


Hakomatic 1050 B                Lataa esite
Hakomatic B 1050 on suurten alojen tehokas ajettava akkukäyttöinen yhdistelmäkone. Kauppakeskuksiin, parkkihalleihin, logistiikkakeskuksiin, teollisuuteen ym. Lisävarusteena saatavan reunanpesuharjan avulla saat pestyä myös seinän vierustan ja samalla työleveys kasvaa 118 cm. Istuimen keskeinen sijainti varmistaa hyvän näkyvyyden puhdistettaville pinnoille.

Hinta:


Hakomatic 1100 B                Lataa esite
Kaksi toimintoa yhdessä koneessa. Enemmän ominaisuuksia, enemmän tehokkuutta. Hakomatic B 1100 antaa sinulle enemmän.


Kone räätälöidään vaatimustesi mukaiseksi.

1. Kompaktina ja tehokkaana yhdistelmäkoneena joka pesee ja kuivaa yhdellä toiminnolla.
2. Yhdistelmäkoneena johon on lisätty tehokas imevä etulakaisu yksikkö.
Voit myös valita laitteeseen monia muita lisäominaisuuksia kuten pesevä sivuharja, kuljettajan turvakaari ja huomiovilkku, työvalot, likaveden kierrätysjärjestelmä, pesuaineen annostelujärjestelmä jne.

Hinta:


Tietoa yrityksestä

Kenttämaan siivoustarvike on siivouskoneiden, -välineiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka on perustettu vuonna 2012.  Tuotemerkkimme ovat tunnettuja ja laadukkaita. Haluamme, että asiakkaamme saavat tuotteensa luotettavasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä teille sopivimmat tuotteet.
Puh: 0400 610 773
E-mail juha@kesita.fi